Vele databronnen in een handomdraai ingeladen

Databronnen


Gegevens kunnen afkomstig zijn uit vele systemen en kunnen in vele formaten voorkomen. Gebruikers willen uiteindelijk zelf hun analyses maken en deze moeten zowel transparant als intuïtief te zijn. BI Cloud geeft de mogelijkheid om elke gebruiker zijn of haar eigen dataset in te laden en data met elkaar te combineren (op een eenvoudige wijze). Per slot van rekening wil je niet uren en uren wachten en bezig zijn met het inladen en verversen van data!

Adapter voor Oracle E-Business Suite

Qcompany heeft een adapter ontwikkeld voor Oracle E Business suite (genaamd QBIX). De oplossing connecteert direct je Oracle E Business suite met de Oracle Cloud Business Intelligence omgeving. Zonder problemen kun je over je EBS gegevens beschikken in de BI cloud. Met deze oplossing is het zelfs mogelijk om real-time rapportages te maken op je on premise EBS omgeving.

Qcompany levert met de aparter tientallen dashboards en rapportages mee op het gebied van Finance, Projecten, Logistiek en HR.

Tientallen klanten in Nederland, België en UK kozen voor de out-of-the-box oplossing van Qcompany waarmee operationele en strategische inzichten werden verschaft in elke weken tijd.

Adapter voor Oracle Hospitality(Micros)

Maak je gebruik van Micros (tegenwoordig Oracle Hospitality) dan weet je ook wat de uitdagingen zijn om goeie inzichten te verkrijgen. Met de adapters van Qcompany is het mogelijk om je micros omgeving aan te sluiten op Oracle Business Intelligence Cloud Services.

Diverse retail organisaties gingen je voor en maken gebruik van Cloud Business Intelligence van Oracle op hun Point of Sales systeem (POS) eventueel in combinatie met HR gegevens om zo optimale inzichten te verkrijgen in de bezettingsgraden en efficiency.

De oplossing wordt geleverd met tientallen dashboards, rapportages en KPI's en dit kan in enkele weken gerealiseerd worden op je Miscros POS data. Wil je betere inzichten in de omzetten/kosten en marges per productgroep en/of vestiging? Laat je dan verder informeren en/of lees ëën van onze reference cases.

Adapter voor SAP

Qcompany heeft samen met Oracle voor diverse modules adapters ontwikkeld om op die manier snel SAP aan te kunnen sluiten aan Oracle Business Intelligence Cloud Services. SAP levert zelf vaak dure oplossingen met SAP Business Objects en SAP HANA. Wil je weten hoe je geld kunt besparen door Oracle BICS aan te sluiten op jouw SAP omgeving? Neem contact met ons op voor meer informatie of een references cases.

Adapter voor Netsuite

Netsuite is een sterke ERP oplossing voor de mid-market. Diverse Nederlandse bedrijven maken gebruik van de adapters van Qcompany waarmee de cloud ERP omgeving van NETSUITE wordt aangesloten op Oracle BICS. Indien je meer grip wilt op je cijfers en meer inzichten wilt hebben op gebieden van logistiek, finance, CRM of Manufacturing neem dan contact met ons.

En vele bronnen meer
All rights reserved | Copyright © 2014 - 2020 by Qcompany Netherlands