Solutions for your Industry
all day, every day

Hospitality

Hospitality

De hospitality branche is altijd flink afhankelijk van het economisch klimaat. Nu de economie weer begint aan te trekken, stijgen ook de bestedingen van de consument.

De hospitality sector begeeft zich in een steeds digitalere samenleving waarbij online zichtbaarheid van groot belang is. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, maar is het ook rendabel? Bij welke prijsbepaling realiseren wij de beste omzet? Hoeveel personeel heb ik nodig om mijn kwaliteit te kunnen waarborgen? Hoe kun je de ontwikkelingen in je branche blijven volgen en hier flexibel op in spelen?


Van data naar verhaal

Qcompany biedt oplossingen om inzicht te krijgen om dit soort vragen te kunnen beantwoorden. Wij bieden de functionaliteit om van data een verhaal te maken. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudiger analyses visueel kunt maken.


Cloud oplossing voor de Hospitality branche

Oracle Hospitality levert een breed scala van software, hardware en gerelateerde diensten - evenals een snel groeiende portfolio van cloudoplossingen - waarmee onze klanten in de hospitality-branche overal superieure service en ervaringen kunnen leveren aan hun gasten.

Deze oplossingen maken het mogelijk efficiënter te worden, kosten te verminderen, de effectiviteit en prestaties te vergroten en tegemoet te komen aan de groeiende vraag om verantwoording af te leggen, waar instellingen steeds meer mee te maken krijgen.


naar onze producten >

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

De wereld van zorg en hulp is voortdurend in beweging. Toenemende vergrijzing, noodzakelijke bezuinigingen, personeelstekorten, eHealth toepassingen en voortdurende wijzigingen in wet- en regelgeving hebben tot gevolg dat de zorg onder steeds grotere druk en uitdagingen komt te staan.

Afgelopen jaren zijn diverse ziekenhuizen in Nederland gefuseerd. Meer samenwerking betekent ook meer kennis- en informatie uitwisseling. Een gezamenlijke cloud voor de zorg leidt ertoe dat niet elk ziekenhuis haar ICT apart hoeft te beheren en onderhouden. Door deze vorm van samenwerking wordt het uitwisselen van informatie, ook patiëntengegevens, eenvoudiger en efficiënter.


Van data naar verhaal

Met het interpreteren van data kan de kwaliteit van de zorg verbeterd worden, dus betere prestaties, meer veiligheid en lagere kosten.


Cloud oplossing voor de Gezondheidsbranche

Grote voordelen van een cloud oplossing zijn onder andere dat het beheer niet meer in eigen handen ligt, updates eenvoudig automatisch kunnen worden uitgevoerd en je op iedere locatie en op ieder moment bij de informatie kunt. Artsen zijn op deze manier in staat om op verschillende locaties multidisciplinair te werken.


naar onze producten >Retail

Retail

De retailmarkt staat onder druk. Winkels sluiten, een sterk groeiende online verkoop, een veranderende consument en een toename in distributiekanalen. Daarbij zijn de verwachtingen van de consument veranderd en social media vormen een belangrijk onderdeel van de koopbeslissing.


Van data naar verhaal

De ontwikkelingen in de detailhandel vragen een voortdurende afstemming van jouw bedrijfsvoering. ICT wordt binnen retail steeds belangrijker. Wij stellen je in staat te leren van het verleden door terug te kijken en op basis van verrijkte data voorspellingen te doen voor de toekomst. Hierdoor is jouw organisatie in staat om breed processen te optimaliseren. Je ziet in een oogopslag wat je kunt verbeteren binnen je logistiek en waar je hogere marges kunt behalen.


Cloud oplossing voor de retail branche


naar onze producten >

Ongeëvenaarde branche specifieke expertise en de beste technologie om je te helpen je meest complexe bedrijfsproblemen op te lossen


All rights reserved | Copyright © 2014 - 2020 by Qcompany Netherlands