Ongedwongen, high-energy en
freakishly friendly voor onze opdrachtgevers

Q company


Met een kantoor in happening Amsterdam Noord, top opdrachtgevers in de Benelux en Nordics, de laatste software en daarin data trend volgend, is Qcompany een bedrijf met een missie.

We zijn een start-up (8 werknemers) met focus op Business Intelligence en Big Data. Ons doel is om onze opdrachtgevers inzicht te verschaffen in eigen- en externe data, om zo processen te verbeteren en/of de concurrentie te snel af te zijn.
Onze missie


Wij zijn een start up met focus op business intelligence en Big Data. Ons doel is onze opdrachtgevers inzicht te geven in hun eigen- en externe data, om zo processen te verbeteren en/of de concurrentie te snel af te zijn. 

Vacatures
Geen vacature? Wij staan altijd open voor een open sollicitatie of een bak koffie!
Als je doet wat je leuk vindt,
hoef je nooit meer te werken
jij +
?
contact ons


Goede doelen


Qcompany is een groep mensen die graag hun handen uit de mouwen steken voor hun klanten. Elk jaar doen we dan ook met veel enthousiasme mee aan NL DOET. Zo hebben we afgelopen jaar opvanghuis Blaak in Amsterdam (regenboog groep)gesponsord en helpen opknappen. Kijk voor inspirerende foto's op onze Facebook pagina. Naast NL DOET zijn onze medewerkers geregeld te vinden bij diverse sportevenementen waar bijvoorbeeld wordt meegedaan aan sponsor lopen.

Ben je opzoek naar een sponsor voor een doelstelling die bij Qcompany past? Heb je een goed verhaal en zoek je sponsors voor een goed doel? Neem contact met ons op en misschien willen we jou initiatief sponsoren.   
   

Onze klantenAll rights reserved | Copyright © 2014 - 2020 by Qcompany Netherlands